Întrebări frecvente

Ce conține site-ul www.CodurilePenale.ro?

Site-ul www.codurilepenale.ro conține o platformă online, având integrate deciziile obligatorii pronunțate de Curtea Constituțională a României și Înalta Curte de Casație și Justiție, opiniile exprimate în doctrină şi în jurisprudenţa națională și europeană cu privire la Codul penal și Codul de procedură penală. Acestea sunt redate sub formă de adnotări.

Este gratuit CodurilePenale.ro?

Există două tipuri de conținut: conținut gratuit și conținut restricționat.

Cât costă abonamentul pe CodurilePenale.ro?

Există 2 tipuri de opțiuni de acces: acces documentare per zi – 100 lei și acces profesional până la 31 decembrie 2025 – 4000 lei.

Cum pot achiziționa un abonament?

Abonamentul poate fi achiziționat automat online urmând toți pașii de aici: https://codurilepenale.ro/contul-meu/abonamentele-platformei/ sau cu un e-mail la admin@codurilepenale.ro.

Cât de des este adăugat conținut nou?

Avem conținut nou în fiecare săptămână.

Cum funcționează platforma?

Platforma este foarte simplu de utilizat. După ce intrați pe codurilepenale.ro trebuie să vă logați (pentru cei care vor să acceseze conținutul restricționat) și să alegeți conținutul pe care doriți să îl vizualizați. Trebuie să vă asigurați că sunteți logat și aveți un abonament activ. Acest lucru poate fi verificat în colț dreapta sus.

Există conținut gratuit pe platformă?

Da, există conținut gratuit. Adnotările ce cuprind mai puțin de 21 cuvinte sunt accesibile gratuit. Art. 1 Cod penal este gratuit integral abonaților, la fel și primele 10 adnotări încărcate în ziua respectivă.

Pot vedea conținutul adăugat anterior achiziției abonamentului?

Da, odată ce ați achiziționat un abonament, aveți acces la tot conținutul realizat, adăugat până în prezent, precum și la cel viitor.

Mă pot conecta și de pe alte dispozitive?

Conectarea se poate realiza de pe orice dispozitiv în limita numărului de dispozitive regăsite în cadrul contului dvs.

Cum procedez dacă am o problemă tehnică?

Dacă întâmpinaţi o problemă referitoare la utilizarea site-ului, vă rugăm să ne contactați folosind pagina de contact sau e-mail la adresa admin@codurilepenale.ro

Cum aflu cât timp abonamentul meu este activ?

În Contul meu puteți vedea cât timp abonamentul dumneavoastră este activ sau puteți contacta echipa Codurile Penale în acest sens – admin@codurilepenale.ro.

Pot plăti direct cu cardul abonamentul?

Da, puteți achiziționa un abonament și plăti direct cu cardul prin Netopia. Plata este securizată, iar datele dumneavoastră rămân în siguranță.